Bioflavonoidokkal a betegségek ellen

2017.03.31

A Flavin 7 ital története

A jelentős bioflavonoid tartalmú Flavin7 gyümülcslé koncentrátum 1998 óta van forgalomban Magyarországon, az évek során jelentősen növelt hatóanyag tartalommal.

Egyedi, védett recept alapján, a Flavin7 fogyasztási tapasztalatai, a flavonoidok publikált orvosi-, klinikai humán daganatkutatások legszélesebb körben összegzett kutatási eredményei alapján kifejlesztett termék.

Már több százezer termék vásárlása bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészség megőrzésében és helyreállításában. 500 ml-es és 1000 ml-es (Jubileum) nagyobb kiszereléssel is bővült a választék azok számára, akik rövidebb idő alatt nagyobb mennyiséget kívánnak elfogyasztani.
Egyedi, védett recept alapján, a Flavin7 fogyasztási tapasztalatai, a flavonoidok publikált orvosi-, klinikai humán daganatkutatások legszélesebb körben összegzett kutatási eredményei alapján kifejlesztett termék.
Az újabb fejlesztések eredményeként született meg az új generációs Flavin7 ital, melyet sikerült hidrogénnel dúsítani, és ezáltal erős redukciós hatású terméket létrehozni, melynek ORP értéke -400 mV.

Mire jók a flavonoidok?

A flavonoidok, illetve bioflavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, növényi anyagcsere termékek, amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában találhatók meg.

Neves tudósok igazolták - például a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert már 1936-ban, hogy ezeknek a növényekben alapvető fontosságú szerepük van, s az emberi szervezetben vitaminszerű hatással rendelkeznek.

A flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegségmegelőzésben játszott szerepét az utóbbi évek tudományos bizonyítékai megkérdőjelezhetetlenné teszik.

A növények a saját immunvédelmükhöz termelik a flavonoidokat, amik védik a növényt a növényi kártevőkkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben; védelmet biztosítanak a szabadgyökök ellen; segítik a növekedést szabályozó enzimek termelését; és a növények pigmentjeiként kiszűrik a nap káros sugárzását. Szerepet játszanak a növény ízének és színének kialakításában.

A flavonoidok a nevüket az először azonosított, sárga színű vegyületcsoportról (virágszirmok, termések, őszi levelek színét adó anyagokról) kapták. Egy részük színtelen (az emberi szem számára csak UV fényben látható), mások fehér, sárga, kék vagy lila színűek. Jelenleg több mint 4000 féle flavonoidot ismerünk. A kutatások előrehaladtával számuk egyre növekszik.

Vásároljon minőségi flavonoidokat!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.