Bioflavonoidokkal a betegségek ellen
A Flavin 7 ital története
A
jelentős bioflavonoid tartalmú Flavin7 gyümülcslé koncentrátum 1998 óta
van forgalomban Magyarországon, az évek során jelentősen növelt
hatóanyag tartalommal.
Egyedi, védett recept alapján, a Flavin7 fogyasztási tapasztalatai, a flavonoidok publikált orvosi-, klinikai humán daganatkutatások legszélesebb körben összegzett kutatási eredményei alapján kifejlesztett termék.
Már több százezer termék vásárlása bizonyította,
hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő
szerepe van az egészség megőrzésében és helyreállításában. 500 ml-es és
1000 ml-es (Jubileum) nagyobb kiszereléssel is bővült a választék azok
számára, akik rövidebb idő alatt nagyobb mennyiséget kívánnak
elfogyasztani.
Egyedi,
védett recept alapján, a Flavin7 fogyasztási tapasztalatai, a
flavonoidok publikált orvosi-, klinikai humán daganatkutatások
legszélesebb körben összegzett kutatási eredményei alapján kifejlesztett
termék.
Az újabb
fejlesztések eredményeként született meg az új generációs Flavin7 ital,
melyet sikerült hidrogénnel dúsítani, és ezáltal erős redukciós hatású
terméket létrehozni, melynek ORP értéke -400 mV.
Mire jók a flavonoidok?
A
flavonoidok, illetve bioflavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot
jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, növényi
anyagcsere termékek, amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában
találhatók meg.

Neves
tudósok igazolták - például a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert már
1936-ban, hogy ezeknek a növényekben alapvető fontosságú szerepük van, s
az emberi szervezetben vitaminszerű hatással rendelkeznek.
A
flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegségmegelőzésben
játszott szerepét az utóbbi évek tudományos bizonyítékai
megkérdőjelezhetetlenné teszik.
A növények a saját
immunvédelmükhöz termelik a flavonoidokat, amik védik a növényt a
növényi kártevőkkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben;
védelmet biztosítanak a szabadgyökök ellen; segítik a növekedést
szabályozó enzimek termelését; és a növények pigmentjeiként kiszűrik a
nap káros sugárzását. Szerepet játszanak a növény ízének és színének
kialakításában.
A flavonoidok a nevüket az először azonosított, sárga színű vegyületcsoportról (virágszirmok, termések, őszi levelek színét adó anyagokról) kapták. Egy részük színtelen (az emberi szem számára csak UV fényben látható), mások fehér, sárga, kék vagy lila színűek. Jelenleg több mint 4000 féle flavonoidot ismerünk. A kutatások előrehaladtával számuk egyre növekszik.